CVU uitvaartcentrum ‘Gouwehof’ heeft een welkome ontvangstruimte, een middelgrote aula met daaraan gekoppeld een afgescheiden afscheidskamer waar de overledene wordt opgebaard. Met de nieuwste audiovisuele (AV) voorzieningen wordt tegemoet gekomen aan de hedendaagse wensen om afscheid van een dierbare te nemen.

De ruimten zijn geschikt voor klein tot groot (avond) rouwbezoek, afscheid en/of vertrek voorafgaand aan de begrafenis of crematie, condoleance en voor een afscheidsdienst. Dit uitvaartcentrum is uitermate geschikt voor het houden van afscheidsbijeenkomsten voorafgaand aan een begrafenis op de tegenovergelegen begraafplaats Thijmhof en voor condoleance en catering na afloop.

Ook bij individueel tussentijds bezoek met directe familieleden ontvangen en begeleiden wij u in alle rust.

In het pand passen wij op subtiele wijze seizoen thema’s toe. Zo is ook de geur in het uitvaartcentrum aangepast aan het jaargetijde.

Catering

Bij een afscheid wordt meestal een kopje koffie, thee of drankje aangeboden. Wij maken gebruik van een open counter zodat u op informele wijze zelfs iets kunt afhalen. Wenst u liever bediening? Dan wordt dat met aandacht door onze gastvrouw verzorgd.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk om uw ontvangst af te stemmen op het moment van de dag en het gezelschap. Maak u wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door onze samenwerking met yardenhuis Gouwestreek kunnen wij u bijzondere catering aanbieden.

Na een begrafenis op Thijmhof biedt uitvaartcentrum Gouwehof uitermate geschikte cateringmogelijkheden.

Verzorging overledene
Voor het piëteitsvol verzorgen van de overledene is een passende verzorgingsruimte aanwezig. Voelt u de behoefte om zelf de overledene te (helpen) verzorgen of wilt u er bij aanwezig indien onze bekwame medewerkers dat doen? Dat kan. Onze verzorgers nemen de tijd en zijn er voor u om u op elk moment te ondersteunen. Ook voor een rituele bewassing zijn de faciliteiten aanwezig.

  • gemoedelijke sfeer
  • AV voorzieningen
  • ringleiding aanwezig
  • catering naar wens
  • verzorgingsruimte door familie te gebruiken
  • parkeerterrein
  • baby verschoonruimte
  • geschikt voor begrafenisplechtigheden